Profysio voor uw bedrijf

Profysio kan uw bedrijf bijstaan in het goed zorgen voor uw medewerkers. Gezonde, vitale, gemotiveerde, betrokken en gelukkige werknemers zijn de succesfactor van uw organisatie. Dat is altijd al belangrijk geweest, maar juist nu het thuiswerken een vlucht neemt, wordt de connectie soms lastiger. En heeft u dan voldoende inzicht in de gezondheid van uw medewerker, is de werkplek thuis goed ingericht, heeft uw medewerker voldoende mogelijkheid tot ontspanning? We onderzoeken dat graag voor u!

Een mooi contactmoment is ook een aangeboden bedrijfsmassage. De reacties vanuit de bedrijven zijn altijd lovend, de medewerkers waarderen deze gift van hun werkgever enorm, en voor werkgevers een mooi moment om de betrokkenheid te vergroten.

Stress- en burn-outcoaching voor bedrijven

Leo Koren heeft vanuit zijn fysiotherapiepraktijk vaak ervaren dat fysieke klachten voort kunnen komen uit stress situaties, te weinig beweging en vastzitten in bepaalde levenspatronen. Vanuit deze ervaring biedt hij bedrijven aan met medewerkers aan de slag te gaan: coaching op mentaal vlak in combinatie met bewegen op een gezonde manier resulteren in vertrouwen en inzicht in de eigen situatie. Dit kan zowel preventief als curatief ingezet worden: valkuilen  (patronen) worden eerder herkend danwel vermeden. Gelukkige medewerkers zijn eenvoudigweg productiever.

De intake is altijd gratis. Tijdens de intake wordt inzicht verkregen in de situatie en aan de hand daarvan volgt een offerte. In principe vinden alle sessies inclusief intake plaats in de natuur maar ook online coachingscessies blijken uitermate effectief.

Bedrijfsmassage

Uw werknemers (en uzelf!) regelmatig een stoelmassage aanbieden resulteert in een positief effect op de gezondheid en een verbeterde arbeidsbeleving.
Massages geven een ontspanningseffect en verlichting van eventuele klachten. Op lange termijn heeft dit zelfs een preventief effect op het voorkomen van lichamelijke psychische klachten als gevolg van spanning en stress.
Minder ziekteverzuim is iets wat elke werkgever nastreeft, dit is een zeer positieve benadering naar de werknemers.
Profysio komt voor deze bedrijfsmassages op uw locatie. In overleg worden de massages voor uw werknemers gepland tijdens hun werktijden, op uw locatie, in een daarvoor beschikbare ruimte.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/koren/domains/profysioharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/cornerstone/includes/shortcodes/image.php on line 48

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/koren/domains/profysioharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/cornerstone/includes/shortcodes/image.php on line 55

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/koren/domains/profysioharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/cornerstone/includes/shortcodes/image.php on line 61