Profysio voor uw bedrijf

Profysio kan uw bedrijf bijstaan in het goed zorgen voor uw medewerkers. Gezonde, vitale, gemotiveerde, betrokken en gelukkige werknemers zijn de succesfactor van uw organisatie. Dat is altijd al belangrijk geweest, maar juist nu het thuiswerken een vlucht neemt, wordt de connectie soms lastiger. En heeft u dan voldoende inzicht in de gezondheid van uw medewerker, is de werkplek thuis goed ingericht, heeft uw mederwerker voldoende mogelijkheid tot ontspanning? We kunnen dat onderzoeken middels een PMO (Preventief Medisch Onderzoek) – binnenkort via Profysio beschikbaar.

Een mooi contactmoment is ook een aangeboden bedrijfsmassage. De reacties vanuit de bedrijven zijn altijd lovend, de medewerkers waarderen deze gift van hun werkgever enorm, en voor werkgevers een mooi moment om de betrokkenheid te vergroten.

Preventief Medisch Onderzoek (PMO) – binnenkort via Profysio beschikbaar

Gezonde werknemers zijn minder vaak ziek.
Als werkgever is het vanzelfsprekend dat u wilt dat uw werknemers zo goed mogelijk omgaan met hun gezondheid. Echter, uw invloed hierop is maar beperkt.
Via ons PMO kunnen wij uw werknemers inzicht geven in hun persoonlijke situatie wat betreft hun gezondheid, ze adviezen geven hoe het evt. beter/gezonder kan. Dit kan/zal resulteren in een gezondere leefstijl.
Een PMO geeft inzicht in de gezondheid van uw werknemer, spoort gezondheidsrisico’s op het werk op en maakt de werknemer bewust van zijn of haar eigen leefstijl en waar dit evt. verbeterd zou kunnen worden.
Werknemer happy —> Werkgever happy !
Bent u zich er van bewust dat het aanbieden van een PMO wettelijk verplicht is wanneer u werknemers in dienst heeft? (Arbowet artikel 18).

Bedrijfsmassage

Uw werknemers (en uzelf!) regelmatig een stoelmassage aanbieden resulteert in een positief effect op de gezondheid en een verbeterde arbeidsbeleving.
Massages geven een ontspanningseffect en verlichting van eventuele klachten. Op lange termijn heeft dit zelfs een preventief effect op het voorkomen van lichamelijke psychische klachten als gevolg van spanning en stress.
Minder ziekteverzuim is iets wat elke werkgever nastreeft, dit is een zeer positieve benadering naar de werknemers.
Profysio komt voor deze bedrijfsmassages op uw locatie. In overleg worden de massages voor uw werknemers gepland tijdens hun werktijden, op uw locatie, in een daarvoor beschikbare ruimte.