Profysio voor uw bedrijf

Profysio kan uw bedrijf bijstaan in het goed zorgen voor uw medewerkers. Gezonde, vitale, gemotiveerde, betrokken en gelukkige werknemers zijn de succesfactor van uw organisatie. Dat is altijd al belangrijk geweest, maar juist nu het thuiswerken een vlucht neemt, wordt de connectie soms lastiger. En heeft u dan voldoende inzicht in de gezondheid van uw medewerker, is de werkplek thuis goed ingericht, heeft uw medewerker voldoende mogelijkheid tot ontspanning? We onderzoeken dat graag voor u!

Een mooi contactmoment is ook een aangeboden bedrijfsmassage. De reacties vanuit de bedrijven zijn altijd lovend, de medewerkers waarderen deze gift van hun werkgever enorm, en voor werkgevers een mooi moment om de betrokkenheid te vergroten.

Nieuw: Stress- en burn-outcoaching voor bedrijven en particulieren!

Leo Koren heeft zich aangesloten bij Meulenberg Training & Coaching. Als regionale coach helpt hij cliënten bij stressgerelateerde klachten. Beweging en natuur spelen hierbij een grote rol! Meer weten? https://ruudmeulenberg.nl/coaching/

Bedrijfsmassage

Uw werknemers (en uzelf!) regelmatig een stoelmassage aanbieden resulteert in een positief effect op de gezondheid en een verbeterde arbeidsbeleving.
Massages geven een ontspanningseffect en verlichting van eventuele klachten. Op lange termijn heeft dit zelfs een preventief effect op het voorkomen van lichamelijke psychische klachten als gevolg van spanning en stress.
Minder ziekteverzuim is iets wat elke werkgever nastreeft, dit is een zeer positieve benadering naar de werknemers.
Profysio komt voor deze bedrijfsmassages op uw locatie. In overleg worden de massages voor uw werknemers gepland tijdens hun werktijden, op uw locatie, in een daarvoor beschikbare ruimte.